Carpet Cleaner Industries

Carpet Cleaner Industries

Carpet Cleaner Industries

Carpet Cleaner Industries CCI GmbH står for 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af Carpet Cleaner System. Med dette system rengøres tekstiloverflader såsom tæpper og gulvtæpper af enhver art, polstrede møbler og madrasser miljøskånende og tørt med minimal fugtighed.

Carpet Cleaner System

Carpet Cleaner Systemet anbefales af førende tæppefabrikanter over hele verden. Det består af højkvalitets rengøringsmaskiner, modroterende børstemaskiner (CRB) og rengøringsprodukter, der er specielt afstemt. Carpet Cleaner produkterne er Woolsafe-certificerede. Carpet Cleaner System CRI er testet i USA.

CRB-rengøringsmaskinerne med Renovator-teknologien kan fås til arbejdsbredder på 25 cm til 100 cm med en kapacitet på op til 100 m2/time.

Tæppe-granulat & indkapsling

Hjertet i systemet er Carpet Cleaner tæpperensningsgranulat, som er produceret af 98% fornyelige, naturlige (organiske) råvarer. Granulatet børstes ned i tæppets fibre og arbejder af egen kraft via indkapslingsprincippet og optager det opløste snavs som millioner af små svampe. Derefter bliver det snavsfyldte granulat ganske enkelt fjernet med CRB børstemaskinen. Tæppet er øjeblikkeligt klar til brug. Ideelt til intensiv grundrensning og periodiske mellemrensninger. Med kombinationen af specielle flydende rensemidler og de højtydende rensemidler i Crystal Family produktgruppen garanterer systemet holdbare, langvarigt rene og velplejede tæpper.

Fordele ved tørrensning af tæpper

I modsætning til vådrensning kan Carpet Cleaner System til tørrensning af tæpper også nemt rengøre dele af overfladen. Der opstår ingen vandskjolde og ingen klæbrige rester - man sparer dermed tid og penge.

Tørshampoo og indkapsling til polstrede møbler

Til rensning af polstrede møbler blev PS1 tørshampooen med en speciel formulering udviklet, der fjerner snavs og lugt fra tekstilfibre. Tørshampooen absorberer det opløste snavs under behandlingen - indkapsling. Under den korte tørrefase krystalliseres den og kan fjernes og/eller opsuges med en klud. Møblerne kan bruges med det samme. Master Set til store flader og det fleksible Power Set indeholder udstyr og rengøringsmidler til professionel rengøring.

Madras hygiejne og allergiforebyggelse

Husstøvmider lever i vores seng og producerer allergenet guanin, som kan føre til allergi og forårsage symptomer. En uren madras udgør et hygiejneproblem og en sundhedsrisiko. Verdens bedste og kemifrie hygiejneløsning til problemet med husstøvmider er behandling med Carpet Cleaners tørre renseteknologi, hvor mikroskopisk snavs og husstøvmider fjernes i dybden fra madrasfibre. Det er videnskabeligt bevist, at behandlingen med sleepfree anti-midespray giver en langvarig beskyttelse mod husstøvmider.

Distribution

Som europæisk markedsleder hører vi til verdens førende producenter af professionelle rengøringssystemer til tørrensning af tekstiloverflader. Vi leverer Carpet Cleaner produkter til importører og distributører i mere end 50 lande verden over.

I USA sker salget gennem Carpet Cleaner America. Hvis du er interesseret i et distributionspartnerskab må du gerne kontakte os. Vi er på udkig efter eksklusive partnere med branchekendskab til professionel rengøring af objekter i forbindelse med gastronomi, hoteldrift, offentlige institutioner, banker og sparekasser, indkøbscentre, butikskæder, kasinoer, teatre, biografer, krydstogtskibe, togvogne og meget mere. Carpet Cleaner tæppe-granulatet og Crystal Cleaner er godkendt til brug i Boeing og Airbus.

Til den private husholdning findes der mindre sæt under mærkerne Clean-it og sleepfree.

Som producent tilbyder vi også vores produkter som Private Label.